Efter några långa mörka vintermånader med flytt och nerpackad ateljé, timmar framför datorn jobbandes på nya hemsidan och en busig hundvalp springandes runt fötterna, börjar nu ordning sakta att framträda ur kaosOch hemsidan börjar äntligen bli KLAR! Det har verkligen varit en process att bygga något helt själv från grunden men nu när det snart är färdigt är jag verkligen glad att jag gjorde det. 

Det har ju trots allt funnits stunder av vila. Omgiven av det vackraste som vintern kan erbjuda. Stunder så sköra och vackra att de tar andan ifrån dig. Som ger dig styrkan att återvända till arbetet med glädje och ny styrka. 

 Pilgrim och den första snön

Pilgrim och den första snön

Under hösten följde jag en kvinna som lämnade sitt arbete för att arbeta med barn nere i Tanzania. Hon är en underbart varm person , en såndär människa som bara smittar andra med sin glöd och omtanke. Hennes äventyr inspirerade mig till att börja måla en ny tavla. Så omgiven av flyttkartonger, med frosten gnistrande från den kalla januarinatten utanför, har jag under de senaste veckorna suttit och målat elefanter och floder från Afrikas varma savann. 

 Work in progress

Work in progress

Och nu, i takt med att dagarna börjar bli längre och ljuset återvänder. I takt med att hemsidan tar form och busiga Pilgrim börjat lära sig njutningen av att vila. Så börjar även mitt lilla elefantprojekt att närma sig ett färdigställande. Framför ligger våren, och nya möjligheter med allvar och glädje i sitt hägn. Och på något sätt känner jag mig mer redo än någonsin att möta dem.

Men hur blev då resultatet?

Jag kallar henne "Glow". 
Och jag hoppas hon kan skänka er lite värme och inspiration såhär under de sista mörka vintermånaderna.

  GLOW.   Akryl och färgpennor på satinpapper.  21x30 cm.

GLOW.  Akryl och färgpennor på satinpapper.  21x30 cm.

Ljus och kärlek,
Isalind

4 Comments